Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Portret-hokje.nl
Average rating:  
 7 reviews
by Deborah & Jan-Willem on Portret-hokje.nl
Maakt het feest compleet!

Een fantastische service en goed georganiseerd. De heren van Portret-hokje weten gewoon wat ze doen en waren op ons huwelijksfeest een hele mooie toevoeging. Veel dank heren!

by Danny & Rianne on Portret-hokje.nl
Trouwen Danny & Rianne

Het Portrethokje op ons huwelijksfeest was een leuke en waardevolle aanvulling. Er is veelvuldig gebruik van gemaakt, wat erg leuke foto's en momenten heeft opgeleverd! De behulpzaamheid bij het maken van het gastenboek met de portrethokje foto's hierin was goed geregeld, bedankt hiervoor!

Tjeerd, Super bedankt!

by Maike & Wim on Portret-hokje.nl

De aanwezigheid van het portrethokje was echt een toegevoegde waarde voor ons feest, zowel voor de gasten als voor ons zelf. Hele leuke foto's en hele enthousiaste mensen van het portrethokje, dat heeft ons feest extra leuk gemaakt. Tjeerd en Michelle super bedankt!

by Steven on Portret-hokje.nl
bruiloftsfeest

Op 3 juni hadden we het portet hokje staan op ons huwelijksfeest. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het leuk vond om erin te staan. En, niet onbelangrijk, wij als bruidspaar kregen het andere strookje met foto's waarop iedereen lekker gek deed. Het is een goede sfeer maker en ontzettend grappig om mensen met een pruik op te zien waarvan je het niet verwacht! Waardevolle toevoeging is de usb stick met alle digitale foto's, die scherp en mooi van kleur zijn. Zoek je iets leuks voor bij je feest, dan is het Portet hokje een goede keus! Groet, Steven

by Robin Vane on Portret-hokje.nl
Internationaal evenement

Voor ons internationale evenement heeft JCI Alphen op 6 mei jl. gebruik gemaakt van de fantastische service van Portret-hokje. Al onze internationale gasten (ongeveer 100) waren zeer enthousiast over het team achter het hokje en het hokje zelf. Het team van Portret-hokje is zeer professioneel en denkt goed mee met de organisatie. Daarnaast gaan zij zeer goed overweg met gasten, uit welk land dan ook. De foto's en de daarvoor gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Portret-hokje. is absoluut een aanrader en een waardevolle toevoeging voor uw feest of partij. Zie het als de kers op de taart.

Commissie EMT 2016
JCI Alphen aan den Rijn

by Sabrina van Limbeek on Portret-hokje.nl
huwelijksfeest

Wat was het een feest om jullie erbij te hebben met het portret hokje op 1 april.
We hebben echt heel veel lol gehad en horen ook alleen maar leuke reacties van de mensen die in het portret hokje zijn geweest.
Leuke gezellige gasten die assisteren bij het hokje!
Prima service want als ik uit het hokje kwam kon ik de brillen, pruiken, snorren, bordjes ed. gewoon hoppa aan hun geven en die borgen het dan weer op voor de volgende. Tja daar hou ik van :-P.
Heel erg bedankt!! zal het zeker aanraden bij mensen!
Groetjes, Sabrina, Ferlin & Vince

by De Waaghalzen - Gouda on Portret-hokje.nl
Super leuke toevoeging aan ons feest!

Beste Portret-Hokje,

Zaterdag 5 maart 2016 hebben jullie met het fotohokje op het 15-jarig jubileum van de Waaghalzen (dweilorkest) gestaan.
Alle bezoekers hebben ervan genoten en wat een leuke foto's zijn het geworden.

Bij de fotohokje stonden ook heel enthousiaste medewerkers, top zeg!
En wat een hoop leuke accessoires hadden jullie bij je, dit gaf een feestelijk tintje aan de foto's.

Portret-Hokje was een hele leuke toevoeging aan ons feest!

De foto's zijn voor ons en onze bezoekers een leuke aandenken!

Nogmaals bedankt!
De Waaghalzen - Gouda